55,00 excl. 21 % BTW

Wennemars® ECF6 adaptor Swing Over

Artikelnummer: 17620

Beschrijving

De Wennemars® ECF6 adaptor Swing Over is ook apart van de ECF6 Drinker te bestellen. Dit is bedoeld voor als je bijvoorbeeld een nieuw hekwerk hebt of verschillende hokken hebt, die je afwisselt. Als je wil switchen van adaptor is een nieuwe adaptor ook een optie.

De Swing Over adaptor bevestig je eenmalig aan het hekwerk. Deze adaptor draait op het voerhek middels een M10 bout. Hiervoor is het nodig om een gat te boren om de M10 bout te bevestigen.

Meet de hoogte van het hekwerk op voor de juiste adaptor of kijk naar je laatst bestelde ECF6 Drinker om te kijken welke achterplaat je nodig hebt.

Let op de volgende punten:

  1. Bij een buizenvoerhek is het raadzaam om te kijken of de buizen recht onder elkaar geplaatst zijn. is dit niet het geval? Neem dan contact met ons op.
  2. Zorg ervoor dat de adaptor altijd steun heeft.
  3. Door de bovenbuis moet een M10 gat geboord worden.

Een extra adaptor is handig, maar gebruik het Wennemars® ECF kalverdrinksysteem zoals het bedoeld is. Dat betekent 1 speen per kalf de gehele melkperiode. Het is niet raadzaam om 1 ECF6 Drinker te gebruiken voor meerdere groepen over een langere periode.

 

Eigenschappen

Merk

Wennemars®

Geschikt voor

Wennemars® ECF6 Drinker

Verpakkingsaantal

Per stuk verpakt

Documentatie


Dit vind je misschien ook handig