555,00 excl. 21 % BTW

Wennemars® Startpakket de Luxe

Artikelnummer: 18006

Beschrijving

Het Wennemars® Startpakket de Luxe bestaat uit:

  1. 6x Wennemars® ECF1 Drinker
  2. 1x Wennemars® ECF6 Drinker
  3. 6x Wennemars® ECF1 RVS ophanghaak
  4. 6x Wennemars® ECF speen geel
  5. 18x Wennemars® ECF speen zwart
  6. 2x Wennemars® ECF plug

Dit Startpakket geeft je een complete start met het Wennemars® ECF kalverdrinksysteem. Start na de biestperiode 6 kalfjes op met het ECF-systeem. Leer de kalfjes zelfstandig drinken met de ECF speen geel. Stap daarna over op de ECF speen zwart. Als de kalfjes in de groep gaan, neem je de ECF speen zwart mee van de ECF1 naar de ECF6 Drinker. Dop eventueel overgebleven gaten af met een ECF plug.

Bevestig de ECF1 RVS ophanghaak aan de eenlingboxen om de hele set compleet te maken. De RVS ophanghaak heeft een innovatieve borgclip waardoor de emmers niet meer op de grond vallen. De RVS ophanghaak wordt standaard geleverd met een achterplaat voor tralies van maximaal 11 cm. Heb je andere soort tralies? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

TIPS UIT DE PRAKTIJK:

Maximaal leeftijdsverschil van 14 dagen in een groep.

1 speen per kalf de gehele melkperiode.

Als de kalveren van de melk af zijn, zijn de spenen ook versleten. Gooi ze weg of maak ze grondig schoon en gebruik als biestspeen.

LET OP DE VOLGENDE PUNTEN:
  1. Het Wennemars® Compleet startpakket is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wil je verschillende kleuren ECF1 of ECF6 drinkers? Geef dit dan aan bij de opmerkingen tijdens het bestelproces.
  2. Het Wennemars® Compleet startpakket bevat een ECF6 drinker met standaard adaptor. Deze adaptor is niet kantelbaar. Meet de hoogte van het hekwerk zodat je de juiste achterplaat meegeleverd krijgt.
  3. Kijk voor meer informatie over ons ECF kalverdrinksysteem bij de veelgestelde vragen of onze uitlegpagina bij kalverdrinksystemen.

Veelgestelde vragen Kalverdrinksystemen

 

Eigenschappen

Merk

Wennemars®

Pakketinhoud

6x EC1, 1x ECF6, 6x ECF1 RVS ophanghaak, 18x ECF speen zwart, 6x ECF speen geel & 2x ECF plug

Documentatie


Dit vind je misschien ook handig